Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمد صادق افراسیابی ، با بیان اینکه نمایشگاه سبیت آلمان به عنوان بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه بین المللی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه صنایع کامپیوتر، ارتباطات و مخابرات در دنیا شناخته می شود، افزود: این نمایشگاه با حضور فعالان حوزه رسانه های دیجیتال جمهوری اسلامی ایران از 21 تا 25 خرداد سال 1397 (11 تا 15 ژوئن 2018) در شهر هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امسال با مجموعه تدابیر و برنامه ریزی که در حال انجام است، 15 شرکت و استارتاپ ایرانی شرکت می کنند.

مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران افزود: برای نخستین بار با توجه به تفاهمنامه مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرصتی فراهم شده تا موسسات فرهنگی و هنری دیجیتالی که دانش بنیان هم هستند بتوانند در این نمایشگاه حضور یافته و محصولات و توانمندی های خود را عرضه کنند.

افراسیابی ادامه داد: با توجه به تفاهمنامه فوق، قرار است تا تسهیلات ویژه ای برای شرکت های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه در نظر گرفته شود لذا موسساتی که دانش بنیان باشند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

معاون مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در عین حال اظهار داشت: براساس تفاهمنامه مقرر شده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به تمامی شرکت های دانش بنیانی که برای حضور در این نمایشگاه انتخاب شوند و بتوانند نمایندگی ایران در اختیار بگیرند، مبلغ 15میلیون تومان یارانه اختصاص می دهد.

افراسیابی افزود: کسانی که مایل هستند که در این رویداد بین المللی شرکت کنند باید از طریق ExportCenter.ir درخواست خود را ثبت کرده و مشاوره بگیرند و یا اینکه از طریق تماس با مرکز تعاملات بین المللی تماس حاصل کنند.

به گفته افراسیابی، افراد و علاقه مندان همچنین می توانند بطور مستقیم با مجری کار در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که ویژه نمایشگاه بین المللی سبیت آلمان درنظر گرفته شده است ارتباط گرفته و بطور مستیقم هماهنگی های لازم را بعمل آورند.

معاون مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: نکته حائز اهمیت اینکه فراخوان امسال برای موسسات فرهنگی و دیجیتال هم هماهنگ شده تا سال آینده با توانمند سازی، حداقل 10 درصد موسساتی فرهنگی و دیجیتال به شرکت دانش بنیان تبدیل شوند تا بتوانند از تسهیلاتی بهره مند شوند.

دوره گذشته نمایشگاه سبیت در سال 2017، با حضور 2 هزار و 967 شرکت از 59 کشور و 180 هزار بازدیدکننده متخصص برگزار شد.

ارائه محصولاتی در حوزه های مختلف «ارتباطات»، «شبکه و مراکز داده»، «مدیریت ارتباط با «مشتری»، «فروش»، «بازاریابی و آنالیز داده»، «راهکارهای تجارت الکترونیک و بخش زنجیره تامین جهانی»، «اینترنت اشیاء»، «راه کارهای سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی»، «منابع انسانی»، «محصولات ارتباطاتی و الکترونیکی» و «استارتاپ ها (Startups)» از جمله مهمترین زمینه های فعالیت نمایشگاه مذکور است.

در نمایشگاه سبیت 2017 حدود 15 شرکت ایرانی و استارتآپ در کنار مشارکت‌کنندگان از سایر کشورها حضور یافته و با شرکت های برتر حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، مسئولان و صاحبان صنایع کشور آلمان جلسه و ملاقات داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید رضا زیدی فر در بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ و در حاشیه رونمایی از کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS)، تولید شده توسط شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو که نسل جدیدی از کاتالیست‌های مورد استفاده در واکنش WGS محسوب می‌شود، خطاب به مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه در زمینه کاتالیست سازی سابقه خوبی دارید، اظهار کرد: زمانی نقطه ضعفی در حوزه کاتالیست داشتیم و آن این بود که از نظر فناوری توان ساخت کاتالیست را نداشتیم که دل آن دوران کشور‌های دیگر با هر کیفیتی که شده کاتالیست به ما می‌دادند.

وی ادامه داد:، اما به همت دوستانی مثل شما این تابو شکسته شد و در زمینه کاتالیست هم همانند باقی مواردی که شاید کشور‌های دیگر فکرش را نمی‌کردند، به فناوری خاصش دست یافتیم. این فناوری نه تنها به دست ما رسید بلکه روز به روز باب‌های جدیدی از آن باز شد. از این رو من آینده روشنی را برای صنعت کاتالیست در ایران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور و در حوزه صادرات می‌بینیم که برای کشور برکت خواهد داشت. امیدوارم موفقیت‌هایتان ادامه دار باشد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، افزود: کارگروه ویژه‌ای در خصوص سیاست گذاری نمایشگاه‌های خارجی در وزارت نفت داریم که در خصوص حضور شرکت‌های مرتبط حوزه نفت در نمایشگاه‌های معتبر خارجی تصمیم گیری می‌کند. از طرفی برخی کشور‌ها نیز کشور‌های هدف ما هستند که ممکن است تشخیص ما این باشد که ما یک نمایشگاه اختصاصی برای صنعت نفت جمهوری اسلامی در این کشور‌ها ایجا ایجاد کنیم. هر تصمیمی گرفته شود حتما قبلش اطلاع رسانی ویژه خواهیم داشت و از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مثل شرکت سرو نیز در این زمینه استفاده می‌کنیم. 

وی گفت: اهمیت کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) به در خالص سازی هیدروژن است. در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گازی که از ریفرمر خارج می‌شود مخلوطی از Co و co۲ و هیدروژن است و این دسته واکنش‌های شیفت با هدف خالص سازی هیدروژن انجام می‌شود. برای نخستین بار در کشور است که کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) تولید و رونمایی می‌شود. این کاتالیست در بازه دمایی بین شیفت دما بالا و شیفت دما پایین کار می‌کند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است و به مدت چهار روز تا شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه برقرار است. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا/ دهقانی فیروزآبادی: حضور ۴۰۰ شرکت دانش‌بیان همراه در Inotex امسال
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان